vineri, 9 septembrie 2011

Baze OZN


Wikistrike.over-blog.com informeaza China si India confirma existenta unei baze secrete subterane OZN in Himalaya
Reuniune de criza: 22 septembrie 2011
Bangalore, India - autoritatile indiene si chineze au confirmat existenta unei baze subterane OZN in Himalaya.
Kongka este un varf din Himalaya, la granita dintre India si China. In partea de nord a Chinei este cunoscut sub numele de Aksai, iar in India de sud-vest ca Ladakh. Regiunea este una dintre cele mai putin accesibile zone din lume, si de comun acord cele doua tari interzic accesul in aceasta parte a frontierei.
Baza OZN 
Potrivit marturiilor unor oameni, ei au vazut OZN-uri intrand si iesind din pamant. Conform mai multor surse, guvernele Chinei si Indiei cunosc de mult timp existenta unei baze subterane OZN in regiune.
Imagine preluata de pe internet
China si India au confirmat public existenta OZN-urilor
"India a gasit o baza activa OZN in Himalaya. Noi lucram cu China si Organizatia Natiunilor Unite pentru a discuta modul de a trata aceasta incursiune straina", a declarat ministrul indian al Apararii AK Antony. "Noi nu vrem ca poporul nostru sa fie alarmat. Nu credem ca o cultura straina ar putea sa contina o amenintare."
Dr. John Malley, expertul OZN ce face parte din Grupul Natiunilor Unite pentru Extraterestri, a vizitat locul si a confirmat ca a observat o nava spatiala care intra si iesea din baza OZN. "Nava avea o lumina de culoare violet in partea inferioara. Era o nava clasica de deplasare, nefiind totusi, una dintre navele de razboi ale extraterestrilor. "
Dr. Malley si alti experti au calatorit in diverse tari din lume pentru a vorbi cu diferite guverne despre invazia extraterestra aflata in plina desfasurare (el crede ca invazia se va incheia pana in decembrie 2015). Expertii isi ofera ajutorul cu privire la modul optim de confruntare cu extraterestrii. "Trebuie sa actionam in mod corespunzator ", a spus Malley.
De ce India ofera informatii acum? 
India nu avea de ales. Recent, unii pelerini hindusi in drumul lor spre Muntele Kailash au vazut lumini ciudate pe cer. Ghizii locali spun ca acest lucru nu este nou, si ca este ceva obisnuit in aceasta zona de frontiera.
Pelerinii au ocolit initial posturile chineze de paza, dar fara succes. Ei au decis apoi sa treaca pe partea indiana, dar atunci cand au incercat sa se apropie de locul bazei OZN, aflata in zona de a frontiera indiana interzisa, accesul nu le-a fost permis.
Unul dintre pelerini (Sukhbir Siwach) este un scriitor, corespondent pentru Times din India (cel mai mare ziar de limba engleza in India) si avea planificata o documentare despre baza de extraterestri din India. India nu l-a putut opri pe curajosul scriitor in tentativa sa de a dezvalui astazi informatiile de interes public.
Cei de la AERAS incep sa rada atunci cand sunt intrebati despre aceste OZN-uri. Ei cred ca prezenta extraterestrilor este bine cunoscuta de multa vreme. Baza OZN se afla in adancimile Pamantului. Ei cred ca guvernele Chinei si Indiei au ascuns pana acum existenta extraterestrilor, pentru un motiv oarecare. 
Dar astazi, locuitorii din aceasta zona de frontiera sunt incantati ca India si China dezvaluie lumii existenta bazei OZN. 
Loc perfect pentru nave spatiale extraterestre 
Zona in care este situata baza de OZN-uri se afla intre placa Eurasiei si placa din India. Aici sunt limitele de convergenta unde o placa se scufunda sub o alta placa. Este unul dintre putinele locuri din lume unde grosimea crustei Pamantului este de doua ori mai mare. Situatia inversa se gaseste in punctele fierbinti ale globului terestru, cum ar fi Parcul National Yellowstone, din Statele Unite ale Americii, unde crusta Pamantului este foarte subtire.
Grupul pentru Organizatia Natiunilor Unite a convocat o sedinta de urgenta cu tema Extraterestrii, la 22 septembrie 2011, pentru a aborda problema bazei OZN.
Sa speram ca ei vor veni cu o solutie pasnica pentru intalnirea cu extraterestrii.
NASA si Vaticanul vor organiza o conferinta de presa in comun intre 11 si 15 septembrie 2011, cu doar o saptamana inainte de reuniunea de criza asupra situatiei din Himalaya! Se pare ca toamna anului 2011 va ramane in istoria omenirii ca un moment de mare revelatie pentru omenire : existenta inteligentei extraterestre. 
(Sursa: Articol aparut in e Weekly World New, din 25 august 2011) si este preluat de pe http://www.einformatii.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Piatra Secuiului

 Accesul in Piatra Secuiului se face din localitatea Rimetea , la 28 de km de Turda.  Localitatea medievală este menționată pentru prima dat...