luni, 13 mai 2013

Ceahlău.org 2013 - (1)

Întrunirea anuala Ceahlău.org 

11- 12 mai 2013

 O gașcă de oameni iubitori de munte, si mai ales de Ceahlău, s-au adunat pentru a se bucura de primăvară  de munte, de peisaj, de atmosfera specifica cabanei. Ne-am adunat 37, dar pana la urma, chiar dacă si numărul contează, calitatea primează. Din păcate, au fost multi iubitori si cunoscători de Ceahlău care, poate, nici nu au știut  alții, poate, nu vor sa se înregimenteze, sau pur si simplu nu au putut .. Păcat  lăsând toate la o parte toate problemele, chiar ne-au lipsit multi iubitori si cunoscători ai Ceahlăului. Pe data viitoare..
Important e ca a fost o mișcare organizata, ca au fost doua zile de munte frumoase.
Si pentru ca unitatea prin diversitate e cea mai tare, eu împreună cu o mana de oameni frumoși : Diana, Nadia, Alexandra, Liliana, Catalina, Mihăiță si Alex am urcat pe Jgheabul Armenilor.
Nu inainte insa de a urca putin spre Obcina Hrostii pentru câteva fotografii in lumina dimineții  Nu a fost cea mai buna si prielnica lumina si vizibilitate....Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Anthericum ramosum

Am întâlnit-o pe stâncariile din Piatra Glodului - Munticelu.  Am încercat sa o identific si sper ca am reușit. Nu am gasit o denumire po...