marți, 21 iunie 2011

Leacuri


APA VIETII
METODA DE TERAPIE TRADITIONALA CHINEZA
Totdeauna apa a fost elementul natural, pentru om, cel mai pretios ca sursa de sanatate. In toate religiile antice, ea era simbolul purificarii. Numeroase desene rupestre demonstreaza ca omul preistoric stia sa vindece rani grave si malformatii cu ajutorul apei. Stravechea stiinta indiana prescria folosirea terapeutica a apei. In Egiptul antic se practica terapia apei. Grecii vindecau multe boli cu ajutorul apei. Majoritatea curelor lui Hipocrate aveau la baza apa. Puterea curativa a apei o intalnim si in Vechiul Testament, chiar si Iisus a implinit diverse minuni cu ajutorul ei.
Cura cu apa, pe care o vom prezenta, a trecut prin timp din China antica pana in zilele noastre si reprezinta unul dintre misterele medicinei traditionale.
Procedeul este simplu. Se bea dimineata apa pe stomacul gol. Apa trebuie sa fie filtrata si la temperatura camerei. Nu se tine niciodata la frigider. Apa se bea in prima jumatate de ora dupa trezire, zilnic si se evita orice intrerupere, mai ales in primele 21 de zile. Acest procedeu e bine sa fie continuat cat mai mult posibil. Efectele cresc proportional cu deprinderea si continuitatea practicii. Se incepe cu 1,5 litri si, in circa 2-3 saptamani, se va ajunge la cantitatea optima de 3,5 litri.
Cantitatea nu este nici exagerata, nici absurda. Atat introducerea, cat si eliminarea se regleaza dupa primele zile de practica.
Este bine ca dimineața, sticla cu apa sa fie agitata de 120 de ori cu ajutorul mainilor, astfel, apa se dinamizeaza si energizeaza, compatibilizandu-se cu corpul fizic si energetic al celui care consuma apa. Daca apa este expusa rasaritul soarelui (solarizata), isi mărește raza de actiune si rezultatele sunt mai mari.
Prin acest procedeu se reconstruieste starea de sanatate. Pentru cei considerati sanatosi, cura este considerata profilactica.
Vârstnicii, hipertensivii si cei cu probleme renale se vor opri la 2-2,5 litri si vor avansa foarte lent către aceasta cantitate.
Alimentatia ar fi bine sa fie lacto-vegetariana si mai putin sodata.
Nu se mananca seara dupa ora 19.
Se mananca dupa 3 ore de la ingerarea apei.
Pot sa apara si diverse reactii secundare, de dezintoxicare a organismului: posibile mancarimi, senzatii de oboseala, de buimaceala, umflarea picioarelor, usoara nervozitate, care vor trece de la sine odata cu continuarea procedurii. Sunt simptome de insanatosire.
Terapia poate fi facuta toata viata sau cel putin 3 luni/an, ultima luna servind la retragerea gradata din practica.
Efecte benefice si chiar miraculoase s-au inregistrat in toate bolile: cancer, afectiuni ginecologice, afectiuni ORL, migrene, hipertensiune, anemii, reumatism, paralizii, obezitate, artrita, tuse, astm, TBC pulmonar, meningita, afectiuni hepatice, hiperaciditate, colita, constipatie, hemoroizi, diabet, etc.
In cazul iradierilor, se elimina efectele primare si secundare ale tratamentului cu cobalt s.a.
Practic, apa se va bea in prima jumatate de ora de la trezire. Nu inghititi de la inceput (din prima zi) toata cantitatea; se poate ajunge treptat la 1,5 litri in prima saptamana.
Incercati sa nu intrerupeti apa nici macar o zi. Mergeti incet mai departe, nu va opriti la jumatatea drumului.
Schema practica este urmatoarea:
SaptamanaIIIIIIIVVVIVIIVIII
Cantitatea (litri)Barbati1,522,533,5Stabil
Femei0,511,522,533,5Stabil
Incheierea practicii acestui procedeu decurge in mod invers conform schemei.
La stabilizarea dozei, se urmeaza 21 de zile minim, pentru ca rezultatele sa fie maxime.
Succes!


Sursa : 
http://www.valeriu-popa.santamia.ro/dezintoxicare/t_apa_vietii.htm

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Piatra Secuiului

 Accesul in Piatra Secuiului se face din localitatea Rimetea , la 28 de km de Turda.  Localitatea medievală este menționată pentru prima dat...