joi, 20 octombrie 2011

Datul cu parerea - sport national


Toate televiziunele astazi au prezentat, ore in sir, stirea ca Serban Huidu a facut un accident de circulatie in urma caruia au murit 2 oameni. Pana la urma, un accident ca multele ce se intampla zilnic pe drumurile Romanie, singura particularitate este ca el a fost provocat de o persoana publica. A sarit concurenta la gatul lui, a sarit si colegii chiar. Toti isi dadeau cu parerea, toti parca ar fi fost langa el, l-ar fi avizat inainte, si el, Huidu, nu ar fi ascultat...
Da, Serban Huidu, este un ghinionist, dar sunt si altii poate si mai ghinionisti ca el.
Nu te poti bucura de asta, dar nici nu poti strica o duminica, pe toate canalele, cu un astfel de eveniment.
Mi-a placut mult Huidu, si folosesc timpul trecut, pentru ca intre timp, a inceput sa imi placa din ce in ce mai putin. De la omul care facea de unul singur Cronica, si o facea bine, s-a trecut la echipa, la lucru cu echipa dar in acelasi timp la atacuri personale. Cred ca in acest fel si-a atras si multe energii negative. Nu am inteles si nu inteleg, de ce, a avut mereu, aproape aceeasi clienti. NU cred in blesteme, cred insa in energii benefice si malefice. Cred ca trebuie sa fim mai atenti cu noi, cu actiunile noastre...
Aceste randuri au fost scrise duminica, in ziua accidentului. A
m scris dar nu am mai publicat.
Am citit in seara asta ceea ce a scris Mihai Margineanu, despre asta.
Va redau articolul de pe blogul lui Margineanu

"Tavalugul Serban Huidu


Domnilor ziaristi de cacat,


Stiu ca va doare-n pula de tot si de orice,  si ca va bucurati ca niste sobolani la vederea unui cadavru in momentul in care se intampla ceva rau, mai ales cu un personaj public –  cu cat mai iubit cu atat mai bine pentru voi. Stiu ca in felul asta de degradare in care ati ajuns, tarati dupa voi in hrubele indolentei si ale ignorantei toata suflarea asta romanesca care deja pute a latrina comunala.
Stiu ca sunteti niste muritori de foame in cautare de subiecte SENZATIONAL- e, ca aproape toata presa de proasta calitate din Romania este pe butuci si ca va asteptati unu’ pe altu’ sa cadeti cat mai rau.
Dar, daca mai aveti un dram de frica de divin, un dram de omenie, opriti tavalugul asta in care il tiriti pe colegul, pe profesionistul si mai ales pe OMUL, Serban Huidu. Lasati justitia sa-si faca treaba si NU MAI MINTITI!


Dragi prieteni,
Serban Huidu este omul care a FACUT  in Romania aproape  singura “baricada” in calea prostului gust, a ipocriziei, a manelizarii, a otevizarii, a PROSTIEI.
Serban este cel ce a crescut multe familii in jurul lui si care “a facut” continuu. Daca Serban Huidu nu va mai fi lasat sa faca, Romania va pierde inca un OM – si nu mai sunt multi care au ramas aci.
Serban este magnetul de oameni de calitate care ne apara de ei: aia de dau acum cu noroi folosindu-se de un accident care se poate intimpla oricui, fereasca Dumnezeu!
Toate energiile prostilor (pentru ca sunt multi!) s-au dus la el si i-au facut viata un calvar din doua intamplari groaznice prin care a trecut FARA SA MOARA, asa cum si-ar fi dorit toti deranjatii aia de au URA pe el.
Dumnezeu sa-i odihneasca pe cei trei oameni nevinovati care au murit in acea tragica zi de octombrie! Dumnezeu sa-i ierte pe cei care au dorit asta si Dumnezeu sa-l apere pe Serban care trece cu greu aceste zile si care trebuie sa stie ca noi suntem langa el, ca ne pare rau, si ca il sustinem sa nu cada, in asteptarea valului pe care trebuie sa-l ia in piept.


Domnilor ziaristi adevarati,
Incepeti lupta cu politicienii responsabili cu drumurile proaste in care se zbate romanul de rand fara girofar, indiferent ca are Mercedes sau Logan.


Dragi soferi romani,
Ca si fronda la ce s-a intamplat si la ce se intampla, nu va mai dati la o parte in fata coloanelor oficiale cu girofar. Sa mearga si ei in traficul asta, da-i in pla noastra! Credeti-ma ca pentru satisfactia pe care o veti avea…  amenda merita!


In deplinatatea facultatilor mintale si umane,
Al Dumneavoastra, Mihai Margineanu"  http://www.mihaimargineanu.ro/blog/tavalugul-serban-huidu-458
SUBSCRIU 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Piatra Secuiului

 Accesul in Piatra Secuiului se face din localitatea Rimetea , la 28 de km de Turda.  Localitatea medievală este menționată pentru prima dat...