joi, 1 decembrie 2011

Ovidiu Mihailescu

Daca e miercuri e FOLK.
Aseara a venit la The Stage - Ovidiu Mihailescu.

"In primul rind eu sunt si ma simt folkist, din buna traditie a lui Guthrie, Dylan care pleaca de la cuvintul folk care inseamna din popor, popular, adica o muzica ce se face purtatoare a “vocii poporului” or se stie ca “Vox populi…”
In al doilea rind stiu sigur ca menirea unui folkist este aceea de a spune adevarul! Din acest motiv folkistii nu prea apar la Tv si nu prea sunt agreati de sistem. Emisiunile de folk de la TV dispar repede, iar cele de la radio sunt puse la ore nefericite…
O alta latura a folkistului este legatura lui cu poezia, se stie ca poezia este un mod de a exprima in cuvinte infinitul din om, sau supra-umanul din om (doar una din definitii)… deci si aici este vorba de a transmite un mesaj in concordanta cu spiritual-sufletescul din om." spunea Ovidiu despre el, despre folk.
Nu este foarte cunoscut, nu a rupt gura targului cu slagare, dar Ovidiu are totusi o voce distincta, are ceva de spus, si o spune in felul lui, are voce distincta.



A meritat sa fie vazut ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Piatra Secuiului

 Accesul in Piatra Secuiului se face din localitatea Rimetea , la 28 de km de Turda.  Localitatea medievală este menționată pentru prima dat...