duminică, 22 ianuarie 2012

Maria Raducanu

Aseara (21 ianuarie 2012) am avut prilejul de a o asculta si de a o vedea intr-un recital emotionant pe Maria Raducanu si Sorin Terente.
Auzisem despre ea de aproape un an (http://isimion.blogspot.com/2011/02/maria-raducanu.html), ii ascultam muzica si eram incantat. Pune suflet, mult suflet in tot ceea ce face si are o voce minunata.
Daca, pe youtube te incanta,. in concerte Maria Raducanu te fascineaza. te lasa aproape fara respiratie.
Dar, cel mai bine a prins fenomenul Maria Raducanu, un admirator de pe facebook :

"O data in viata!
Daca nu ati fost la un concert Maria Tanase sau Edith Piaf sau Amalia Rodrigues sau Mahalia Jackson este pentru ca nu ati avut cum. 
Dar la Maria Raducanu puteti. Nu va fie teama ca nu v-ar placea genul. 
Genul nici nu conteaza. Vocea si puterea expresiei pe care o pune in cantec nu pot sa nu impresioneze. Impresionat este totusi un cuvant moale. Ai o revelatie. 
Alt lucru de facut odata in viata, sa vezi live un artist care are un asemenea har."
Calin Constantin
Ce sa mai spun : mii de multumiri Maria, te mai asteptam la Bacau.  







Un comentariu:

  1. Pentru singura cantareata de o valoare incontestabila din Romania de azi era foarte bine daca aveati posibilitatea unei filmari clare .
    Cunoscand ce inseamna live cu Maria intuiesc doar..Este bine , insa, ca ati vazut-o si ascultat-o cu emotie pe Maria Raducanu la Bacau.

    Va rog sa postati fotografiile pe pagina Mariei , asa nu vad cum le pot descarca .Multumesc si ..sa va fie in suflet Maria cu dragoste.

    RăspundețiȘtergere

Piatra Secuiului

 Accesul in Piatra Secuiului se face din localitatea Rimetea , la 28 de km de Turda.  Localitatea medievală este menționată pentru prima dat...