marți, 3 august 2010

Pro natura

Sunt mai lenes sau mai obosit ...
Asta o vedeti si din frecventa cu care scriu.
E adevarat ca am mai avut si treaba ( a se vedea redesign http://www.emitrans.ro/) sigla noua, redesign, materiale noi, galerii foto noi.
Canicula asta insa ne creeaza probleme. Mai ales (noua) celor meteodependenti.
Orice moneda are o fata si un revers. Un meteodependent este mai sensibil la schimbari, iar cand "muza" il ispira este "talent", cand il darama, il face sa se prelinga prin viata atunci e .. "meteodependent"
De fapt, fiecare din noi, suntem supusi influentei factorilor externi. Si in plus, fiecare din noi, mai ales cei mai in varsta - sau nascuti in secolul trecut, deja avem niste reactii de adaptare a organismului la factorii externi.
Eu .. nu suport caldura...
Prefer muntele, verdele brazilor si albastrul cerului ...
Prefer tratamentele naturiste, leacurile babesti decat medicamentele de sinteza.
Prefer ceai, usturoi, kiwi, hrean in raceala decat aspirina, paracetamol, si ce alte medicamente noi mai sunt (Imi cer scuze industriei farmaceutice ca nu stiu . noutatile)
Prefer sa mananc o leguma sau un fruct romanesc, mai mic, mai inchircit, mai patat dar mai natural decat cei frumosi importati din Turcia, Grecia, si alte tari calde ... dar crescuti in solarii si sere, pe suport de vata minerala in loc de pamant, caruia i se administreaza doar apa, soare si substante minerale
Insa ne-am fudulit....
Vrem sa aratam bine - desi suntem in somaj, avem datorii la banci si intretinere, probleme cu partenerul de viata, etc., - si asta o realizam cu cat mai mult rimel, culori de machiaj, fond de ten, vopsele, etc (valabil si pentru barbati) desi aratam destul de foarte bine pentru varsta noasta si asa cum ne-a lasat Dumnezeu'
Noi romanii, TREBUIE sa fim in pas cu moda, desi e criza, desi sunt nevoi, nu ne putem permite sa iesim demodati pe stada. Mergeti in Germania si vedeti ca acolo moda e un moft ... dar ei sunt prosti, nu stiu sa se imbrace.
La noi chiar daca ai paianjeni la fund - de inanitie - trebuie sa ai o "toala" de la mall, de firma...
Avem cele mai frumoase sau aproape cele mai frumoase femei din Europa, dar avem si cele mai multe prostituate in stainatate - am exportat .... 
Da, dar sincer, cand vezi o femeie care cel mult foloseste un pic machiajul, doar atat cat sa mascheze si sa puncteze ,,, care arata bine si e si naturala .. parca parca ... altfel te agiti.
Un prieten imi spunea ca : "femeia frumoasa se vede dimineata cand se trezeste, nu seara cand pleaca in oras..."
Dar "Nu-i frumos ce e frumos, e frumos ce-mi place mie."
Fi-ti naturali oameni buni, Dumnezeu ne-a facut frumosi, pentru ca suntem facuti dupa chipul Lui.
Pastrati-va naturaletea !
E greu in ziua de azi sa fim firesti, naturali, pentru ca suntem inconjurati de falsuri, de kitsch.
Haideti sa fim din nou OAMENI !

Un comentariu:

  1. subscriu...:)
    ... si sa ne ajute Dumnezeu sa fim puternici si asa sa ramanem

    RăspundețiȘtergere

Piatra Secuiului

 Accesul in Piatra Secuiului se face din localitatea Rimetea , la 28 de km de Turda.  Localitatea medievală este menționată pentru prima dat...